Latest

broken

Cioburi

In Cu Cuvintele Mele, Personale On 6 August 2015 2 Comments

Vi s-a intamplat vreodata sa spargeti un obiect foarte pretios sau foarte drag? Si sa incercati sa puneti la loc cioburile, sa-l refaceti si asta doar pentru ca… Read More »

wow_toys_digger

Ne jucam?

In Cu Cuvintele Mele On 18 December 2014 0 Comments

De cate ori se apropie Craciunul imi amintesc fara sa vreau de copilarie. Imi revin in minte mirosul de brad, aroma de cozonac si de portocale, si cum… Read More »

better-things-are-coming-hope-quote

Alta etapa

In Personale On 25 August 2014 0 Comments

Am intrat intr-un proces de vindecare.

lonliness1

Sarut de dor

In Personale On 17 August 2014 0 Comments

Da, te-am iubit. Prea mult, poate? Am multumit Cerului pentru ca te-am intalnit, dar undeva pe drum am uitat de mine, pentru tine, si acum nu ma mai… Read More »

oameni

Ma intreb…

In Personale On 12 August 2014 0 Comments

Sunt total impotriva agresiunii, de orice fel. Fie ea doar verbala.   Multi se delimiteaza de agresiune, macar la nivel declarativ, dar putini dintre noi procedeaza asa cum… Read More »

mikaumbrele

Mika

In Orkestra On 2 August 2014 6 Comments

Buna, eu sunt Mika! Vreau sa va spun povestea mea, ca sa intelegeti ca un animal de companie este in primul rand o responsabilitate pentru voi.

zornaitoare

Printre jucarii

In Orkestra On 28 July 2014 4 Comments

Un copil este o binecuvantare, inseamna un nou inceput, speranta si emotie, si nu numai.

bicicleta

Vacanta pe doua roti

In Orkestra On 27 July 2014 2 Comments

Cine isi mai aminteste ce si-a dorit in copilarie si nu a primit, din diferite si varii motive? Ei bine, in cazul meu a fost vorba despre bicicleta… Read More »

fotografie

A scrie cu lumina

In Cu Cuvintele Mele On 26 July 2014 0 Comments

A scrie cu lumina, adica a fotografia. Este o traducere extrem de frumoasa a unei indeletniciri veche de mai bine de 180 de ani.

baby-roger

Te-am ales

In Orkestra On 23 July 2014 0 Comments

Cred ca sunteti in asentimentul meu daca va spun ca unul dintre cele mai fericite evenimente din viata unei familii este venirea pe lume a unui copil.

home

O casa prietenoasa

In Cu Cuvintele Mele On 21 July 2014 0 Comments

De cativa ani buni a devenit o preocupare cat se poate de serioasa confortul sporit al vietii de zi cu zi. Timpul trece parca mai repede, sunt o… Read More »

fairy

Traditii

In Cu Cuvintele Mele On 21 July 2014 4 Comments

De ceva vreme toti suntem preocupati de soarta, de destin, de felul in care ne putem influenta prezentul, viitorul, si de multe alte lucruri asa, mai ezoterice, sa… Read More »

curatenie 2

Vesti bune!

In Orkestra On 19 July 2014 0 Comments

O provocare pentru orice femeie este sa scrie povesti inspirate din viata casnica, mai exact, despre curatenie. Stand asa si incercand sa gasesc ceva demn de povestit, mi-am… Read More »